Principalele avantaje ale Creditelor Nebancare pentru 2021

Optiunile de finantare nebancara destinate intreprinderilor si persoanelor fizice au devenit un adevarat mecanism de sprijin. Datorita conditiilor avantajoase, beneficiarii isi pot rezolva problemele financiare prin accesarea unui credit rapid si flexibil.

Indiferent daca ai nevoie de bani pentru lansarea unui business, a diverselor investitii sau pentru plata datoriilor, un imprumut nebancar este perfect pentru planurile tale.

Iata care sunt avantajele imprumuturilor nebancare si cum poti accesa astfel de fonduri in 2021!

Destinatii diverse: credite nebancare agricole si pentru afaceri

Intreprinderile mici si mijlocii, liberii profesionisti sau persoanele fizice pot imprumuta bani de la o institutie financiara nebancara pentru orice au nevoie. Clientii au la dispozitie sume cuprinse intre 2.000 si 700.000 de lei, care pot fi obtinute simplu si rapid.

Pentru agricultura, pot opta pentru credite privind capitalul de lucru, ca de exemplu plati catre furnizori, salarii sau taxe la stat, achizitia de seminte, ingrasaminte ori ierbicide.

Imprumuturile nebancare agricole pot fi accesate si pentru investitii in utilaje, terenuri, hale, depozite, animale, sisteme de irigatii, sau constructii de sere.

In ceea ce priveste zona de afaceri, fondurile solicitate pot fi pentru diferite plati, stocuri de marfa, achizitii auto, de utilaje sau imobile, amenajarea sediilor sau a punctelor de lucru sau pentru refinantare.

Practic, antreprenorii au oportunitatea de a imprumuta exact sumele dorite pentru a rezolva orice neajuns financiar din cadrul firmei.

Persoanele fizice care, pe langa faptul ca pot alege un credit agricol sau pentru demararea unui business, au la dispozitie si imprumuturile pentru consum, pot beneficia de conditii la fel de avantajoase.

Cei cu varsta cuprinsa intre 18-65 de ani au posibilitatea de a obtine un credit nebancar pentru reparatii, studii, diverse cumparaturi precum achizitia mobilierului, a electrocasnicelor sau a autoturismelor.

Un pachet minim de documente necesare

Atat o firma cat si o persoana fizica, isi doreste sa intre in posesia banilor cat mai repede cu putinta, atunci cand solicita un credit. Spre deosebire de banci, care solicita o multime de acte si au o procedura anevoiasa, creditele nebancare sunt oferite in baza unui pachet minim de documente necesare.

Pentru imprumuturile destinate afacerilor, in functie de specificul activitatii desfasurate, sunt necesare doar cateva acte pentru analiza.

Cei care doresc sa acceseze credite nebancare pentru consum trebuie sa faca dovada unor venituri din salariu, pensie, chirii sau alte castiguri cu caracter permanent ori semipermanent.

Banii sunt obtinuti intr-un timp foarte scurt – de exemplu, pentru sumele mai mici de 45.000 de lei, institutia nebancara ofera raspuns in doar doua zile.

Grafic flexibil de rambursare, un beneficiu important

Cel mai important element al procesului de creditare este reprezentat de graficul de rambursare. Firmele care deruleaza activitati sezoniere, mai ales cele din domeniul agricol, au nevoie de o planificare financiara atenta.

Imprumuturile nebancare pot fi rambursate in baza unui grafic flexibil, intr-un termen de pana la 10 ani, fapt ce permite antreprenorilor sa aiba un control financiar asupra afacerii lor, pe toata durata rambursarii.

Creditele nebancare sunt o optiune avantajoasa pentru orice afacere pe care vrei sa o dezvolti in viitorul apropiat.

Cu un pachet minim de documente solicitate, beneficiind de consultanta specializata si de rambursare flexibila, acum ai la dispozitie toate conditiile necesare pentru a investi in ideile tale si a le transforma intr-un business de succes.

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More